Trening med Romaskin.

Når du ror bruker du beina til å sparke ifra, samtidig som du drar håndtaket til deg ved å bruke muskler i armer, mage og rygg. Det mange blir overrasket over er at trening med en romaskin medfører til at du bruker hele 84% av musklene i kroppen, og forbrenner opp mot 1000 kcal per time.

Romaskin er perfekt for deg som ønsker effektiv og allsidig trening med høy puls, og hvor hele kroppen får kjørt seg!

  •     84% av muskelmassen er i bruk
  •     Lav belastning på ledd og rygg
  •     Forbrenner opp mot 1000 kcal pr time
  •     Kombinerer styrke, kondisjon og hurtighet
  •     Passer alle uavhengig av vekt, størrelse eller form.
  •     Dobbel så effektiv som løping på tredemølle
  •     Plassbesparende og lite støy

Planer om Treningsrom? Se våre tips her

Flere muligheter enn hva du skulle tro

Man skulle tro at en romaskin gir en type trening, men med intervaller, langkjøring, oppvarming, sprint, skal det mye til for å finne et treningsapparat som gir like mye effekt og resultat tilbake til deg. 

Se våre romaskiner her

Hos oss finner du et rikelig utvalg av romaskiner fra den amerikanske produsenten WaterRower. WaterRower original kjennetegnes først og fremst for sin enorme kvalitet, og at de er håndlaget av bærekraftig tre og kun med bruk av kvalitetskomponenter. Perfekt for deg som ønsker topp kvalitet når du skal trene. WaterRower har blitt produsert på Rhode Island i USA siden 1984.

Våre romaskiner er svært stillegående og settes enkelt på høykant etter bruk. Vi får stadig tilbakemeldinger på at romaskinen er like mye et møbel som et treningsapparat og passer like godt inn i stua som på treningsstudioet.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon om våre romaskiner. Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med engasjerte kunder som ønsker å komme i bedre form!